Loading...

DARČEKY NA POSLEDNÚ CHVÍĽU. Z LEKÁRNE.

Home / novinky / DARČEKY NA POSLEDNÚ CHVÍĽU. Z LEKÁRNE.

Bude ako nebolo. Ak ste podobne ako my čakali s nákupom vianočných darčekov do poslednej chvíle, na kamenné predajne už sa nespoliehajte. Tie sú od soboty skoro všetky zavreté. Zachrániť vás môžu už len potraviny, drogérie a, samozrejme, naše lekárne.

Pred pár rokmi by ste v lekárni v kategórii výrobkov vhodných na podarúnok od Ježiška našli nanajvýš tak tlakomer a XXXL balíček pastiliek Kamzík pre prastarých rodičov. Dnes, našťastie pre tých, ktorí s nákupom otáľate do posledného dňa, je sortiment darčekových balení v našich lekárňach neporovnateľne pestrejší a vybavíte nimi kľudne celú rodinu.

Pre ženy a dievky

S tými to u nás v lekárni budete mať najjednoduchšie. Takú ženu ešte nevymysleli, aby ju nepotešil obľúbený krém, pleťové sérum, kvalitný šampón, vôňa alebo čokoľvek, čo obsahuje kolagén.

Dobré je, že pred Vianocami toto všetko výrobca ponúka v tzv. darčekovom balení a to znamená, že za menej peňazí s tým získate viacej muziky. Darčekové balenie buď obsahuje produkt za zvýhodnenú cenu, alebo niečo k nákupu zdarma.

Navyše sa nemusíte príliš umárať balením. Výrobcovia sa potrápili za vás. Zo značiek, ktoré máme vyskúšané a sú dostupné u nás v lekárni vám dávame do pozornosti prémiové značky NUXE a Institut Esthederm, lekárenskú kozmetiku VICHY, La Roche Possay, Bioderma, vlasovú kozmetiku KLORANE a mnoho iných.

Výzva: obdaruj muža!

So špecifickými záľubami z kategórie poľovníctvo a rybárstvo vám nepomôžeme. Ale ani s darčekom pre mužov to u nás nevidíme beznádejne. Rozprávku o chlapovi, čo by sa zo zrkadla snažil vymámiť kompliment, že je na svete najkrajší, tieto Vianoce ešte vysielať nebudú, každopádne chlap sa chce páčiť tiež, o tom sa nepochybuje.

A možno už aj trocha pĺzne! Takého napríklad môže potešiť aktivačný šampón alebo sérum na vlasy z kozmetického radu VICHY, DUCRAY, EUCERIN alebo PARUSAN. Určite nič nepokazíte ani pleťovou kozmetikou vyvinutou špeciálne pre potreby mužskej pokožky. Pribaľte mu k tomu poukážku na 1 hodinu ošetrenia pleti od vás a máte vystarané. Určite to ocení viac než trenky a ponožky.

Vitamínové preparáty, proteínové tyčinky alebo výživové doplnky pre športovca môžu byť vhodný doplnkový darček. Opatrne s prípravkami na povzbudenie potencie a činnosti prostaty. To by sa vám mohol Ježiško pod stromčekom uraziť.

Starí rodičia a deti

Prarodiča tlakomerom nezarmútiš. Kúpte mu k nemu za hrsť životabudičov – napr. CONDRO Diamant, kolagén na kĺby, peknú škatuľku čaju a “švédenbiter” kvapky. Balíček na prežitie šťastného nového roku par exellence.

S deťmi to bude najzložitejšie. Títo nevďační usmrkanci už dávno Ježiškovi poslali zoznam s hračkami, mobilmi, výstrojom pre hokejistu, futbalistu a kostýmami pre Elzy a iné cosplaye. Tých menších oblbnete nejakou krabičkou vitamínov s marťankami, alebo mini-pidi tranzistoríkom, starších možno poteší dobrá kozmetika na akné, sonická zubná kefka alebo bielici set na zuby. Pekný úsmev a zdravá pleť predávajú. To je proste fakt a musí to pochopiť aj pubertiak.

Šťastné, veselé a najmä zdravé

Milí zákazníci. Ďakujeme vám za každú vašu návštevu. Rok 2020 nebol ľahký, napriek tomu sme zostali k sebe milí a tolerantní. Aj v posledných dňoch pred nástupom nového roka budeme v našich lekárňach pre vás.